jatkui tähän päivään asti. Siksi täälläkin on ollut hiljaista.

Isäntä soitti Rotterdamista äsken olevansa asentamassa TV:a ja tietokoneen verkkoasetuksia kohdalleen - minä olen Helsingissä. Viimeiset paperityöt täällä on hoidettava loppuun ennen kuin voin ryhtyä todella hollantilaiseksi... :-) Kuinkas sattuukaan, sekä siskoni että tätini asunnoissa on putkiremontti ja molemmat ovat remontteja karussa. Siis myös minä, joka majailen siskon luona, elelen täällä jonkinlaisissa tilapäisoloissa (aivan kuin en olisi niihin tottunut viime aikoina...)

Olipas muuten outo tunne tulla kotimaahan, jossa ei ole kotia. Koti on nyt vieraassa maassa. Hollannissa on lämpimämpää - Vantaalle laskeutuessa maassa näkyi vielä lunta.

Löysimme tosiaan roskikset ja lähimmät kaupat. Koirullekin on koirille tarkoitettu kakkapaikka, "Honden uitlaat plaats" ihan vieressä. Pyörät ovat vielä varastossa, joka on niille paras säilytyspaikka jatkossakin, ettei niistä viedä satulaa tai muita osia... Ympäristö on siistiä ja rauhallista, vaikkei tarvitsekaan mennä kuin muutama kortteli etelään tai  länteen niin tulee mustien alueelle, jossa ei enää ole siistiä.

Astianpesukone lähti huoltoon pari päivää sitten. Toivottavasti se on paikallaan palatessani. Ja mitäköhän teemme niille muurahaisille, jotka ovat muuttaneet olohuoneeseemme?

- Emäntä -