onkin meillä monta. Muuttofirman ihmiset tulevat tänne kahtena päivänä - Isännän työnantaja järjestää niin, että itse ei tarvitse tavaroita pakkailla tai purkaakaan. Muuttofirma hoitaa sen. Vaikka taidan kyllä ihan itse haluta pakata alusvaatteeni... :-)

Tavaramme pakataan ensi viikon keskiviikkona ja lastataan autoon seuraavana päivänä. Perillä Rotterdamissa niiden pitäisi olla 7.4. Purku kestää samoin kaksi päivää. Vieläkään ei ole selvillä, pitääkö tavarat nostaa seitsemännen kerroksen asuntoomme nosturilla ikkunan kautta vai onko talossa sallittua käyttää toista hisseistä muuttoon. Hissien varaaminen tavaroiden siirtoon kun on yleisesti kielletty Hollannin taloissa. Asian pitäisi selvitä vuokrasopimuksesta, mutta yhteyshenkilömme ei ole vastannut kysymykseen asiasta.

Meidän on tarkoitus mennä hotelliin täällä pariksi päiväksi - ilman sänkyä olisi ikävä nukkua tyhjässä asunnossa! Samalla siinä on ne pari päivää aikaa siivoilla viimeiset sotkut. SItten kaappaamme koirun mukaan ja lennämme Rotterdamiin, jossa joudumme odottelemaan hotellissa taas pari päivää - eli ei muuta kuin siivoamaan sielläkin päässä. Olettaen siis, että saamme avaimet heti.

Tänään esittelin nykyistä asuntoa kenties seuraaville asukkaille. Ihastelivat kokoa, jolloin mainitsin, että seuraavassa asunnossammee on 146 neliötä...

- Emäntä -