niitä ihmisiä, jotka tilaavat huonekalunsa valmiiksi koottuina.

 

Eteisen kaappi jäi vaiheeseen, koska kyllästyin ja väsyin ruuvien vääntämiseen kolmatta päivää peräkkäin - sen jälkeen kun olin yksin kantanut kaappien osat alhaalta asuntoon (Isäntä oli töissä, kun kuljetus tuli).

Tässä ne muut paketit (valkoisissa laatikoissa on vaatteita, jotka odottavat valmiita kaappeja) - pari on siis purettu. Koiru vahtaa lisää hommia vieressä, kaveri on aina mukana rakennuspuuhissa.

Isäntä lähti äsken festareille suomalaisten kavereiden kanssa, minä kävin karvakaverin kanssa katsastamassa kuningattarenpäivän juttuja. Kaupungin keskusta oli muuttunut isoksi kirppikseksi. Siellä oli myynnissä vanhoja ja uusia leluja, leipää ja leivonnaisia, vaatteita ja niin edelleen. Ja myös kaikenlaista erikoista. Näin esimerkiksi kojun, jossa myytiin ainoastaan kokonaisia ananaksia :-D

Ilmapallot kuuluvat torihälinään, oli torina sitten aukio tai kaupungin pääkatu...(hae kartalta Coolsingel).

Ihmisiä oli niin paljon, ettei tuolta kunnon kuvia saanut, varsinkin kun koirulainen kiskoi koko ajan johonkin suuntaan. Musiikin kuitenkin kuulin ja uskoisin, että erityisesti koiru nautti tuoksuista :-)

Tuossa kuvassa vilahtaa myös vähän oranssia, joka on Hollannin väri kuningattarenpäivänä ja kaikissa jalkapallo-otteluissa. Oranssi on maan kuninkaallisten väri...

- Emäntä -