tekstejä ja sanoja, kuten tehtävä kuului torstaina. Maanantaisin on aina tasokoe, jolla katsotaan, missä kukakin on menossa. Koska kurssilla on kova tahti, on yritettä vain parhaansa. Minulla ei ole ollut hankaluuksia kieliopin kanssa - sanaston opettelussa sen sijaan kyllä. Kurssi sisältää 2000 kielen yleisintä sanaa (kuulemma), joista ensimmäiset 350 sisältyivät ensimmäiseen viikkoon. Ei vaikuta minusta niin paljolta - osan osasin jo - mutta silti osaa on vaikea muistaa. Ja lisäksi pitäisi tietysti osata laittaa oikea prepositio kohdalleen ja samoin mutat ja jossit.

Ja tämä oli vielä helpoin viikko - ensi viikko on opettajan mukaan vaikein näistä kolmesta.

Hmm.

Sain tällä viikolla aktivointikoodin DigiD:hen. Sillä pääsin sitten paikallisen TE-toimiston sivuille päivittämään tietojani. En vain päässyt paljon alkua pidemmälle, kun joku klikkasi ja yhteys lakkasi toimimasta. vaikea sanoa onko vika DigiD:ssä vai UWV:ssa, kun molempiin on yhteys sivuilla ollessa. Ei kovin kätevää... Ajattelin itsekseni, että jaaha, taas tätä hollannin tekniikkaa... Tämä kun ei ole mikään tekniikan ihmeemaa. Varsinkaan tietotekniikan...

Vaikka, itse asiassa, koirun kanssa kävin eläinlääkärissä äsken, ja lääkäriasemalla oli hienommat kotisivut kuin itse asema oli fyysisesti. Se on tietysti hyvää mainosta paikalle - ja kannattaa, koska rakennus oli sellainen 80-luvun laatikko... :-)

- Emäntä -