marssivat paraatina kaupungilla. Jälleen liikenne oli blokattu osasta kaupunkia... Satuin kävelemään kotiinpäin juuri, kun kansainväliset soittajat virittelivät kadulla soittimiaan ja venyttelivät jalkojaan - näin, kun bussit toivat soittajia ryhmä kerrallaan paikalle. Kunhan saan kuvat puhelimesta ulos, lisään niitä tänne (...)

Tapasin jälleen tänään italialaissyntyisen ystäväni ja hänen vauvansa. Sain luvan laittaa kuvankin tänne :-)

Vaavi on jo esitelty Juutuubissa, joten kuuluisuutta on, kuten tavallisilla vauvoilla tuppaa nykyään olemaan... Niin, tämä vaavi on juuri kuukauden ikäinen.

Koska edellisestä kirjoituksesta tänne on aikaa, mainittakoon, että Isännän vanhempien vierailu täällä sujui muuten oikein hyvin, paitsi tartuttivat mokomat minuun flunssan. Se on jo parantunut kyllä :-)

Seikkailuista tässä pari kuvaa.

Kävimme tietysti torilla...

Ketä lienee kuvassa, ei tuttuja

 

...ja näimme vettä valuvan auton.

Auto roikkui tuossa kolme päivää, joten lienee turvallista olettaa sen olleen osa taideinstallaatiota. Koko kuvan taustalla näkyvä katu oli täynnä erilaisia taidejuttuja - ja siellä oli paaaaaljon sateenvarjoja. Luoksemme tuli myös kaksi modernia tanssia, tai miksi sitä voisi kutsua, esittävää henkilöä, jotka pyörivät hetken ympärillämme ja valitsivat sitten seuraavan "uhrin".

Vieraiden kunniaksi tein hollantilaistyylistä ruokaa, koska saimme ennen muuttoa ruokaohjekirjan. Hyvä, että on sillekin käyttöä :-) Ja vaikka Poffertjesit olivat lettujen näköisiä, koska meillä ei ole erikoispannua niiden tekemiseen (täällä myydään niitä kyllä), hyviä olivat yrttivoin kanssa, nams!

Nyt kun on kulunut puoli vuotta ilman että olen astunut Suomen maaperälle, enpä ole yllättynyt siitä, mitä sieltä kaipaan. Niitä, mitä ulkomailla asuvat ihmiset yleensäkin: ruisleipää ja saunaa. Täällä ei kaipaa salmiakkia, koska täällä on Drop, mutta ne muut... Huoh. Suunnitelmissa on onneksi matkata Suomeen ensi kuussa, koska Isännästä tuli vähän aikaa sitten setä.

- Emäntä -